Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlet cu usturoi

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet de porc, 100 ml smantana, 3 catei de usturoi, 1 lingura de ulei, 20 g unt, sare.

Mod de preparare: Se scoate carnea de pe os si se impaneaza cu usturoi taiat marunt, se sareaza, se prajeste in ulei, se adauga restul de usturoi si se inabusa cu putina apa.
Cand este aproape moale, se unge cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste.
Se taie in felii si se toarna grasimea ramasa peste ele.
Se serveste cu paine alba, moale.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.