Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlet cu bere

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 2 cotlete de porc (circa 180 g bucata),1 linguriță boia de ardei dulce, piper proaspăt măcinat, 2 linguri unt topit, 6 lingura bere, sare.

Mod de preparare: Peste cotlete se presară bine boia și piper. Cotletele se prăjesc în unt pe fiecare parte, aproximativ un minut, la foc mare, și se stropesc cu puțină bere. Apoi se prăjesc încă 2 minute, se stropesc din nou cu bere. Acest procedeu se repetă de câteva ori, până ce cotletele s-au prăjit și sunt crocante. La nevoie, se reduce focul. Cotletele se sărează și se servesc fierbinți.
Se consumă cu salată de varză albă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.