Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Costiță de berbec

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg coasta de berbec, 1 ceasca ulei, sare, patrunjel verde, 1 lingura de unt, cimbru, 1 lingurita boia de ardei.

Mod de preparare: Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul specific. Carnea se pune apoi intr-o forma cu o ceasca de apa calda si o ceasca de ulei, dupa care se introduce forma in cuptorul cald. Dupa o ora, friptura se intoarce si se sareaza. Se mai adauga apa daca este nevoie, se condimenteaza cu cimbru si se coloreaza cu boia de ardei dulce.
Se lasa la cuptor inca o ora si, cand este gata, se adauga o lingura de unt si o lingura de patrunjel verde tocat.
Friptura se mai tine 10 min. la cuptor, dupa care se scoate si se serveste cu legume sote si salata de sezon.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.