Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Corăbioare de vinete cu brînzeturi
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 2 portii: 2 vinete lungi, 100 g brinza burduf, 100 g cascaval, 6 catei usturoi, 2 rosii, marar, piper, ulei.

Mod de preparare: Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturoi, marar tocat si piper, se acopera cu felii de rosii, se stropesc cu putin ulei, se dau la cuptor 20 minute, se scot, se presara cascaval ras si se mai dau 5 minute sa se gratineze.
Se servesc reci, cu marar proaspat presarat, la un pahar mare de bere rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.