Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Conopidă gratinată
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 750 g conopidă, 3 linguri unt, 2 linguri cașcaval ras (sau parmezan), 10 linguri sos alb, sare.

Mod de preparare: Curățăm conopida și o lăsăm să stea 1-2 ore în apă rece sărată. Apoi o punem într-o oală mare, presărăm sare și turnăm apă clocotită. Adăugăm, după gust, o bucățică de unt și lăsăm să fiarbă acoperit. Cînd conopida este pe jumătate gata, luăm oala de pe foc și o lăsăm pînă ce conopida se pătrunde complet. Atunci scurgem conopida, o punem într-un vas de sticlă rezistent la foc, acoperim cu sos alb. Presărăm cașcaval ras, stropim cu unt topit și dăm la cuptor, ca să se rumenească.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.