Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Conopidă cu șuncă afumată

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 kg conopidă, 250 g șuncă afumată fiartă, 100 g unt, 200 g făină, 200 ml smîntînă, 1 gălbenuș de ou, 500 g cașcaval ras, sare.

Mod de preparare: Conopida desfăcută în buchete se fierbe în apă sărată pînă cînd se înmoaie, apoi se scurge.
Din unt și făină se prepară un rîntaș, se ia de pe foc și se adaugă smîntîna, gălbenușul și carnea afumată, tăiată fîșiuțe.
Se toarnă peste conopida așezată într-un vas termorezistent, se presară deasupra cașcavalul ras.
Se coace bine în cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.