Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cod cu ardei gras
Rețetă tradițională din Japonia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ardei gras verde, 1 ardei gras roșu, 1 ceapă, 1 cățel de usturoi, 1/2 legătură pătrunjel verde, 2 linguri unt, sare, piper, boia dulce de ardei, 600 g fileuri de cod, zeama de la 1/2 lămâie, 5 linguri făină, 2 ouă, ulei, felii de lămâie.

Mod de preparare: Ardeii tăiați julien, ceapa tăiată peștișori, usturoiul și pătrunjelul tocate se călesc în untul încins. Se condimentează cu sare, piper și boia după gust. Fileurile de cod se taie în 8 bucăți, se presară cu zeamă de lămâie și se lasă să stea 10 minute. Se cerne făina într-un vas, se amestecă cu sare și piper. Bucățile de pește se dau întâi prin făină, apoi prin ouăle bătute și se prăjesc cca 3 minute în ulei încins. Se servește peștele cu legume și se ornează cu felii de lămâie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.