Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Clafoutis cu fructe de toamnă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 250 g struguri albi, 4 mere, 80 g samburi de nuca, zeama de la o lamaie, 1 plic zahar vanilat, 100 g zahar, 3 oua, 200 ml frisca nebatuta (sau smantana subtire), 2 linguri faina, 50 g unt (sarat), 2 linguri rachiu de cirese (sau de visine).

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C.
Alegeti boabele de struguri (spalate) si curatati-le de pielita. Zdrobiti samburii de nuca. Curatati merele, indepartati semintele si partea lemnoasa, taiati-le felii si stropiti-le cu zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca.
Ungeti cu unt o forma de budinca, asezati in ea, alternativ, merele, strugurii si miezul de nuca si pudrati-le cu zahar vanilat.
Bateti bine ouale cu zaharul tos, adaugati faina, rachiul de cirese si frisca sau smantana, amestecati-le bine si turnati-le peste fructe. Dati placinta 40 de minute la cuptor si serviti-o calduta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.