Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci umplute cu brânză (II)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 300 g brînză de vacă, 100 g brînză telemea, 2 ardei capia roșii, 200 g roșii cherry, 1 legătură ceapă verde, 2 căței de usturoi, 1 lingură de sos pesto, 3 ouă, sare, piper, ulei de măsline, salată verde, suc de lămîie.

Mod de preparare: Ciupercile se curăță de pieliță, se spală, se pun într-o strecurătoare, apoi se ung cu ulei de măsline.
Ceapa verde se spală, se toacă mărunt și se pune într-un vas mai mare împreună cu usturoiul curățat de foi și pisat.
Se adaugă brînza de vacă, ardeii capia curățați de semințe și tăiați în felii subțiri, sarea, piperul și sosul pesto.
Se toarnă ouăle bătute cu o furculiță, roșiile cherry tăiate în jumătăți și brânza telemea tăiată în cubulețe.
Se amestecă toate ingredientele, avînd grijă să nu se sfărîme cubulețele de brînză, se umplu ciupercile cu acest amestec și se așază într-o tavă unsă cu puțin ulei.
Se introduc în cuptor și se țin 15-20 de minute, apoi se scot și se lasă la răcit timp de cinci minute.
Se servesc cu salată verde amestecată cu suc de lămîie, ulei de măsline și sare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.