Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci scăzute
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g ciuperci, 50 g unt, o linguriță cu vîrf cu mărar sau pătrunjel, zeamă de lămîie, o linguriță vegeta cu sare, un vîrf de cuțit de piper.

Mod de preparare: Ciupercile bine spălate și tăiate în felii mai mari se înăbușă în unt, acoperite la foc mic, pînă se înmoaie și apa lor scade, dacă nu s-au înmuiat, se mai adaugă apă. Cînd sînt gata, se adaugă vegeta sau sare și piper, după gust, mărar și pătrunjel, amestecîndu-se de citeva ori ca să-și însușească mai bine aroma, apoi se iau la o parte și se acresc după gust cu zeamă de lămîie.
Se servesc calde sau reci, ca fel întîi sau asociate cu piure de cartofi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.