Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci în oțet
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg ciuperci, 2 l oțet, sare, piper boabe.

Mod de preparare: Cureți ciupercile și le speli bine, apoi le freci cu sare pentru murături. Le clătești în apă cu oțet. Pui la fiert oțetul fără sare, doar cu boabele de piper, adaugi ciupercile și lași să fiarbă 5 minute. Tragi vasul de pe foc, așezi ciupercile în borcane și torni deasupra oțetul fierbinte. Capsezi imediat borcanele sau le legi bine cu celofan, le acoperi cu pătură și le ții acolo până se răcesc (3-4 zile).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.