Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci grecești
Rețetă tradițională din Grecia
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci, 5 linguri de ulei, 1 ceapa rosie mare, 1 lingura de pasta de rosii, zeama de la o lamaie, 7 linguri de vin alb, sare, piper macinat, 1 crenguta de rozmarin proaspat, 1 varf de cutit de cimbrisor.

Mod de preparare: Se caleste ceapa taiata rondele in ulei sub capac, pana devine sticloasa, se adauga pasta de rosii, zeama de lamaie, vinul si condimentele.
Se fierb la foc mic sub capac 5 minute, apoi se adauga ciupercile curatate si taiate in patru.
Totul se fierbe pana cand se inmoaie, apoi se caleste la foc mare pana cand scade zeama.
Se serveste cu garnitura de orez.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.