Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci fripte cu spanac și brânză
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 ciuperci champignons mari (800 g), 350 g spanac, 100 g brânză cu mucegai, 5 linguri de ulei, sare, piper, 1 cățel de usturoi, 250 ml sos de soia, 250 g roșii cherry, câteva frunze de salată verde, 1 lingură suc de lămâie, puțin zahăr.

Mod de preparare: Pregătiți ciupercile, îndepărtați-le codițele, apoi tocați-le. Pregătiți spanacul. Tăiați brânza cuburi.

Încingeți cuptorul la 200 °C. Încingeți 2 linguri de ulei, prăjiți pălăriile ciupercilor 5 min., amestecând continuu, condimentați, apoi scoateți-le din tigaie și puneți-le separat într-un vas.

Pisați usturoiul și puneți-l în uleiul în care ați prăjit pălăriile, apoi căliți și codițele ciupercilor. Adăugați spanacul și condimentați. Încorporați brânza, sosul de soia și umpleți cu acest amestec pălăriile ciupercilor. Frigeți-le pe o tablă 10 min.

Pregătiți roșiile și salata, apoi mărunțiți-le. Adăugați sucul de lămâie și 3 linguri de ulei, apoi condimentați cu sare, piper și zahăr.

Așezați ciupercile, roșiile și salata pe un platou și turnați dressingul. Eventual, ornați cu felii de lămâie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.