Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci cu usturoi (II)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g ciuperci, 5 căței de usturoi, 5 linguri ulei, 3 linguri smîntînă, pătrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare: Ciupercile curățate, bine spălate și tăiate felii se călesc în ulei, la fos mic, sub capac. Mujdeiul se prepară zdrobind usturoiul cu sare, o lingură cu ulei și, la sfîrșit, 2-3 linguri cu smîntînă. Cînd ciupercile au scăzut suficient, se adaugă sarea, piperul și, după ce am stins focul, pătrunjelul tocat.
Se servesc cu mujdei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.