Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci cu ouă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 200-300 g ciuperci, 3-4 ouă, o ceapă, 30-40 g unt, mărar, pătrunjel, o lingură de smîntînă, 1/2 linguriță sare, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se călește un minut cu o lingură de ulei, adăugînd ciupercile bine spălate și tăiate în felii mari. Se lasă să fiarbă acoperite la foc mic pînă scade apa și se înmoaie. La nevoie, se adaugă cîte puțină apă să se înmoaie bine, apoi se sărează și se aromează după gust.
După răcire, se adaugă în ouă care se amestecă bine cu smîntîna. În tigaia înfierbîntată dinainte, se prăjește la foc mic pînă cînd devine aurie, adăugîndu-se imediat compoziția cu ouăle, lăsînd-o să se coaguleze la bază, apoi se amestecă pînă se coagulează după dorință.
Ciupercile se servesc ca fel întîi sau ca fel doi, cu diferite salate de crudități.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.