Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciuperci cu cartofi noi și slănină afumată

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci, 1 kg de cartofi noi sau de iarna, 200 g slanina afumata, sare.

Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si asa intregi se asaza intr-un castron termorezistent tapetat cu felii de slanina.
Daca slanina nu este prea sarata se sareaza cartofii.
Se curata ciupercile, se cresteaza si in taieturi se asaza felii de slanina subtiri.
Ciupercile se asaza intre cartofi si se coc in cuptor pana cand slanina devine rumena.
Se serveste cu salata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.