Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă pescărească acrită
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg de peste marunt (obleti, ghibarti, etc.), 1 kg de peste mare (crap sau somn), 2 cepe, 1/2 kg. rosii, 2 ardei grasi, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina hrean, agurida, corcoduse verzi sau sare de lamiie, leustean si patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune la fiert pestele marunt. Cind este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cind este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamiie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.