Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă pescărească (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porții: 8

Ingrediente: 1 kg pești mici, 1 1/2 kg pește mare (crap, somn), 2-3 cepe, 1 fir de praz, 3-4 căței de usturoi, 250 g roșii, sare, 2 linguri ulei.

Mod de preparare: Se fierb într-o oală, până se sfărâmă, peștii mărunți, curățați și spălați. Se strecoară, se aruncă peștii mici și, în aceeași zeamă, se adaugă ceapa tăiată bucăți, prazul și usturoiul tocate, roșiile curățate de pieliță și tăiate cuburi și uleiul.

După ce au fiert toate 10 min., la foc iute, se pune și peștele cel mare, curățat și tăiat în bucăți. Se potrivește gustul cu sare, se acrește cu puțin oțet și se mai lasă să fiarbă 15-20 min.

După dorință, se poate presăra cu pătrunjel verde tocat și se servește cu mămăliguță.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.