Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 radacina patrunjel, 2 morcovi, 1 pastirnac, 2 ardei grasi, 2 rosii, 2 cartofi, 1 fir de praz, 1/2 varza, verdeata, 1 l apa, o ceasca zeama de varza, o lingura de unt, 2 linguri faina, sare, piper, bulion, 2 oua, o ceasca smintina.

Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt, verdeata si ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este aproape gata se adauga varza taiata subtire. Dupa ce varza s-a fiert se adauga cartofii care au fost fierti separat si rosiile. Se prajeste bulionul in ulei si se pune in ciorba. Se potriveste de sare si se acreste cu zeama de varza.
Inainte de a se servi se drege cu ou si smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.