Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de zarzavat cu mezeluri

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 10 portii: 2,5 l apa, 400 g morcovi, 250 g telina, 250 g patrunjel-pastîrnac, 150 g ceapa, 1 kg roșii, 100 g orez, sare dupa gust, 300 g mezeluri, 50 ml ulei, 5 g sare de lamaie, 1 legatura verdeata.

Mod de preparare: Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi, morcovii se soteaza in ulei si se pun la fiert impreuna cu telina si albitura. In timpul fierberii se adauga orezul. Spre sfirșitul fierberii se pun rosiile curatate, spalate si taiate felii, se continua fierberea cca 15 minute.
Mezelurile taiate cuburi mici se soteaza in ulei si se pun in vasul cu ciorba. Se adauga sarea de lamâie dizolvata in putina ciorba si se controleaza gustul de sare.
Se serveste cu verdeata taiata marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.