Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de vițel (II)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne, zarzavat de supa, 2 cepe, 1/2 l bulion, verdeata, sare, 2 litri apa.

Mod de preparare: Se taie carnea (poate fi si de miel sau vaca) in bucati potrivit de mari si se pune la fiert in apa rece cu sare. Cind da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri sau trecut prin razatoarea mare si se lasa sa fiarba. Se incearca daca este fiarta carnea, se potriveste zeama, adaugindu-se apa, daca mai este nevoie, iar la ultimul clocot se adauga bulionul si verdeata tocata marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.