Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Aripile, gitul, pipota si o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, ½ telina, 2 linguri cu orez, zeama de varza sau lamiie, leustean, sare.

Mod de preparare: Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.