Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de miel cu lobodă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: cap de miel, gatul, 2-3 coaste si orice bucatica din miel, 10-15 legaturi de loboda rosie, 2-3 legaturi de stevie, 3 lagaruri de ceapa verde, 1 legatura de leustean, 1 l bors, sare dupa gust.

Mod de preparare: Se cureta capul de orice urma de blanita, se scot ochii si se spala bine carnea in mai multe ape, apoi se pun toate bucatile la fiert intr-o oala incapatoare, de 5-6 litri. Cand carnea e fiarta, se adauga toate zarzavaturile spalate si taiate, se potriveste de sare si dupa 10 minute se adauga borsul. Dupa ce se stinge focul, se pune leusteanul tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.