Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de icre
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 cap de crap, coada si sira spinarii, 1 legatura de zarzavat pentru supa, 1 ceapa rosie, icre, 1 lingura de ulei, 1 lingura de faina, 100 ml smantana, sare, boia de ardei, piper boabe, foi de dafin, otet.

Mod de preparare: Capul, mijlocul si coada se pun la fiert, impreuna cu zarzavatul si ceapa taiate rondele, in 1,5 litri apa.
Se condimenteaza cu piper, sare, foi de dafin si se fierbe pana se inmoaie.
Se scoate mijlocul, se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute.
Se face un rantas alb cu boia de ardei, se stinge cu putina apa rece si se toarna in supa.
Se acreste cu otet si se serveste cu smantana.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2021 Pandora Impex SRL.