Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de gâscă
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 gâscă, 1 păstârnac, 2 morcovi, 3 ardei, 1 căpățână de țelină, 1 ceapă, 5-6 roșii, 1 legătură de leuștean, 1 ou, 2-3 linguri cu smântână, 1 lingură orez, sare, 1 l borș, ardei iute.

Mod de preparare: Se pune ceapa la fiert în apă rece. Când începe să fiarbă, se pune gâsca tăiată bucăți și se adaugă sare. Se lasă să dea în clocot și se ia spuma. Se lasă până fierbe pe jumătate, după care se adaugă zarzavatul tăiat subțire și orezul. Când e aproape gata, se adaugă roșiile decojite și tocate.
La sfârșit, se adaugă borșul fiert separat și leușteanul tocat mărunt.
Se drege cu ou bătut și smântână.
Se servește caldă, cu ardei iute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.