Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de fasole verde și legume (II)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 l apa, 300 g fasole verde, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 kg rosii, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 1/2 pahar smintina, verdeata tocata, sare.

Mod de preparare: Se prajeste zarzavatul foarte fin taiat, in unt, impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind se moaie fasolea. Se adauga rosiile fierte si strecurate si se lasa sa mai fiarba pina cind este complet gata. Se adauga verdeata taiata.
Se drege cu smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.