Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de fasole verde, vițel și șunculiță afumată

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de vitel, 1 kg fasole verde (cea galbena este cea mai gustoasa), 300 g sunculita afumata - tocata marunt, 100 g ceapa - tocata marunt, 2 morcovi - tocati rondele, 1 tulpina telina - tocata marunt, 1 lingura faina, 4 rosii descojite de pielite si tocate, unt sau ulei, sare, piper, boia dulce de ardei, vegeta (sau delikat).

Mod de preparare: Intr-o oala, se pune carnea sa fiarba in apa rece, cu putina sare. Se spumeaza si cand este fiarta pe jumatate se adauga fasolea, care in prealabil a fost curatata de moturi spalata si rupta dupa dorinta. Se lasa impreuna sa fiarba la foc domol pana cand atat carnea cat si fasolea s-au fiert si se adauga rantasul.
Se serveste cu smantana presarata cu verdeata proaspat tocata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.