Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă de crenvurști cu iaurt

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g crenvursti, 2 legaturi de ceapa verde, 1 legatura patrunjel verde si marar, 1 lingura faina, 1/2 cutie iaurt, sare.

Mod de preparare: Se taie crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu 1/2 l apa intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1,5 l apa, ceapa verde taiata marunt. Se potriveste de sare. Se adauga faina desfacuta cu putina apa rece, crenvurstii fierti si se mai da in clocot 10 minute.
Se adauga ciorba in farfurii, peste iaurt si patrunjel si marar tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.