Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ciorbă ardelenească de fasole

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g fasole boabe, 800 g oase afumate de porc, 2 cepe mijlocii, o lingură de zarzavat pentru ciorbe, o lingură făină albă, oțet, sare, tarhon în oțet.

Mod de preparare: Fasolea se pune în apă rece cu o seară înainte. Se scurge fasolea la preparare și se dă la fiert în apă rece. Afumătura se dă un clocot separat și se spumează. Apoi se dă la fiert împreună cu fasolea și zarzavatul de ciorbă.
Separat se prepară un rîntaș cu ceapă și făină. Cînd fasolea și carnea de pe oase s-a fiert se amestecă cu rîntașul turnat în ploaie.
Se acrește cu oțet, se sărează după gust și se adaugă tarhon din belșug.
Se servește cu ceapă roșie și pîine de casă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.