Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe din pește (I)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1,5 kg peste, 100 g piine alba, 350 g ceapa, 50 g faina, 1 ou, 150 ml ulei, o legatura verdeata, sare, piper.

Mod de preparare: Pestele curatat si dezosat, impreuna cu piinea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin masina de tocat, apoi se framinta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb. Se consuma numai calde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.