Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe de vinete (II)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 vinete, 100 g franzela, o lingura cu virf de faina, 2-3 catei de usturoi, 1 buc. ceapa, 100 g telemea, 1 ou, piper, sare, verdeata.

Mod de preparare: Se coc vinetele ca pentru salata si se toaca bine, impreuna cu piinea muiata si stoarsa. Se adauga in tocatura ceapa data pe razatoare, calita cu putin ulei, 2 linguri de ulei, oul, usturoiul tocat, faina, œ lingurita de sare, marar, piper si se omogenizeaza foarte bine. Se ia cite o lingurita din amestec, se trece prin faina, se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc fierbinti, decorate cu telemea rasa sau cu sos de rosii condimentat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.