Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe de pește
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1,5 kg pește, 100 g pâine albă, 350 g ceapă, 50 g făină, 1 ou, 150 ml ulei, o legătură verdeață, sare, piper.

Mod de preparare: Peștele curățat și dezosat, împreună cu pâinea înmuiată în apă și ceapa călită în ulei, se dau prin mașina de tocat, apoi se frământă cu sare, piper, oul și verdeața. Se fac chifteluțe care se prăjesc în ulei. Se pot prepara din toate speciile de pește, de preferat, însă, peștele alb.
Se consumă calde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.