Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe de legume cu garnitură
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 dovlecel, 4 morcovi, 6 cartofi, 300 g mazare, 300 g fasole verde, 2 oua, 2 catei de usturoi, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, unt, o legatura de marar, patrunjel.

Mod de preparare: Dovlecelul, un morcov si doi cartofi se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se pun intr-o strecuratoare si se preseaza ca sa iasa sucul. Se asaza apoi intr-un castron, se adauga cateii de usturoi curatati de coaja si pisati, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ouale si se amesteca totul.
Se incinge ulei intr-o tigaie, se ia cu o lingura sau o lingurita din compozitie si se toarna in uleiul incins. Se scot din ulei cu o paleta si se pun pe o farfurie.
Legumele ramase se pun la fiert in apa fierbinte la care s-a adaugat un varf de cutit cu sare.
Chiftelele si legumele se servesc fierbinti, stropite cu unt topit si presarate cu marar tocat.
In loc de marar se poate folosi patrunjel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.