Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe cu somon afumat
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 125 g smantana consistenta, 125 g iaurt gras, sare, piper, 1 legatura arpagic verde, 500 g cartofi dati pe razatoarea fina, nucsoara macinata, 2 linguri unt, 150 g felii subtiri de somon afumat.

Mod de preparare: Frecati smantana cu iaurt, apoi condimentati amestecul cu sare si piper. Spalati firele de arpagic, taiati-le inele, apoi incorporati-le in crema rezultata. Amestecati cartofii rasi cu sare, piper si nucsoara. Incingeti untul si prajiti cca. 16 chiftelute. Dupa ce le luati din tigaie, asezati-le pe un servetel de hartie absorbant.
Puneti o lingura din compozitia cu smantana pe o chifteluta, rulati o felie de somon deasupra, apoi acoperiti cu o alta chifteluta. Puneti pe o farfurie cate doua chiftelute aurii si ornati cu verdeata proaspata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.