Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe cu piure de cartofi

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g carne de vaca sau de porc foarte slaba, o felie franzela uscata, o lingura apa calda, o lingurita suc de ceapa, sare.

Mod de preparare: Se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute de marime potrivita, care se fierb in aburi sau in putina apa, acoperite.
Se servesc cu piure de cartofi si salata de ardei copti, cu sare, ulei si putin otet diluat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.