Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 250 g carne macră, 2 ceape, o felie de pâine albă muiată în lapte, 1 ou, piper, sare, verdeață și usturoi după gust, ulei, făină, pesmet.

Mod de preparare: Se face o tocătură bine frământată din care se fac chifteluțe rotunde. Se dau prin făină amestecată cu pesmet și se prăjesc bine în ulei încins.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.