Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chiflă umplută cu brânză de vaci și carne
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 1

Ingrediente: 1 chiflă, 1 lingură brânză de vaci, 1 linguriță carne fiartă de pasăre, 1 felie sfeclă coaptă.

Mod de preparare: Se taie chifla în două capace, se scobește o parte din miez și se umple cu brânza de vaci, amestecată cu carnea de pasăre fiartă și tocată.

Se decorează cu sfecla rasă înainte de servire.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.