Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chec cu verdețuri și ouă fierte
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg spanac, 2 salate, 2 legături pătrunjel, 2 legături mărar, 2 legături ceapă verde, 1 legătură usturoi verde, 1 lingură pesmet, 2 linguri orez, 7 ouă, 50 g cașcaval, sare, piper, condiment tip Vegeta, ulei.

Mod de preparare: Speli și cureți salata și spanacul și le pui la fiert în apă cu sare. Separat, fierbi orezul, iar într-un alt vas fierbi 3 ouă. Cureți apoi ceapa și usturoiul, le speli, le tai mărunt, apoi toci și mărarul, și pătrunjelul. După ce au fiert spanacul și salata, le scurgi, le pasezi și le amesteci cu orezul fiert, ceapa, usturoiul și verdeața tocată. Potrivești gustul de sare și piper, pui și 3 ouă crude și omogenizezi compoziția. Torni apoi o parte din compoziție într-o tavă de chec unsă cu ulei și tapetată cu pesmet, așezi în șir ouăle fierte și curățate și pui compoziția rămasă. Bați oul rămas, îl întinzi peste chec, presari cașcavalul ras și-l dai la cuptor pentru 35 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.