Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chec cu rahat (II)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 linguri iaurt, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar pudra, 400 g faina, coaja rasa si zeama de la o lamiie, 1/2 plic praf de copt, 6-7 bucati de rahat; citeva picaturi de ulei si putina faina, pentru uns si tapetat tava.

Mod de preparare: Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamiie si praful de copt stins cu zeama de lamiie si se incorporeaza treptat faina. Compozitia se toarna intr-o forma unsa bine si presarata cu faina. Se pune pe deasupra rahatul taiat bucatele si se da la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.