Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chec aperitiv de morcovi cu mirodenii
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 4 morcovi mari, 2 oua, 50 g faina, 60 g unt, 150 ml lapte, 1 lingura seminte de chimen, 1 lingurita scortisoara pisata, 1 lingurita ghimbir macinat, 1 varf de cutit nucsoara rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Curatati morcovii de coaja, spalati-i, taiati-i bucati si fierbeti-i in aburi circa 20 de minute. Incercati cu varful unui cutit daca s-au inmuiat, lasati-i sa se scurga si pasati-i (in strecuratoare sau in mixer).
Incingeti cuptorul la 180 grade C. Bateti ouale intr-un castron, adaugati piureul de morcovi, chimenul, ghimbirul, scortisoara si nucsoara si amestecati bine. Gustati de sare si piper, incorporati faina, laptele si 40 g unt si amestecati din nou.
Ungeti cu unt o tava de chec, turnati in ea compozitia si dati-o circa 40 de minute la cuptor, pana ce se rumeneste frumos. Lasati checul sa se raceasca, rasturnati-l, taiati-l felii si serviti-l ca aperitiv, cu un sos vinegreta, cu plante aromate sau salata verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.