Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chec aperitiv cu șunculiță afumată

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 250 g făină, 1 plic de drojdie praf sau praf de copt dar nu vanilat, 3 ouă, 100 ml ulei, 100 g măsline verzi și/sau negre făra sîmburi și tocate, 100 ml vin alb sec, 200 g șunculiță afumată sau mușchiuleț, 150 g cașcaval, 1 lingură de muștar.

Mod de preparare: Se amestecă într-un castron toate ingredientele în ordinea în care sînt scrise mai sus. Se pune compoziția într-o formă de chec, fie unsă cu unt și tapetată cu făină, fie cu hîrtie de cuptor în ea, și se pune în cuptor la 170 grade C sau la foc potrivit pentru cel cu gaz. După o jumătate de oră, se scoate și se taie pe lungime cu un cuțit ca să crească și ca să se coacă mai bine. E gata după circa o oră.
Se servește rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.