Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ceapă murată în oțet (I)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg ceapă albă mai mică, 4 ardei iuți, 6 foi de dafin, 1 linguriță boabe de piper, 1 l oțet de 9 grade, 1 ramură de cimbru, 1 ramură de rozmarin, sare grunjoasă, 3 cuișoare.


Mod de preparare: Curățați ceapa și spălați-o, lăsați-o să se scurgă și așezați-o în borcane. Puneți în fiecare borcan câte 1-2 ardei iuți, 1 cuișoară, câteva boabe de piper și 2 foi de dafin.

Fierbeți oțetul cu 1 lingură de sare grunjoasă. Turnați oțetul fierbinte în borcane. Puneți sub borcane lama unui cuțit, când turnați oțetul, ca să nu se crape.

Legați borcanele după ce s-au răcit și păstrați-le în loc răcoros.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.