Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi umpluți cu șuncă și brânză

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8-10 cartofi, 1-2 linguri branza rasa, 50-100 g sunca taiata cubulete, 1-2 oua, putin unt, sare, piper.

Mod de preparare: Se coc cartofii. Cand sunt gata, se scot se taie in jumatati si se scobesc. Miezul se zdrobeste si se amesteca cu restul de ingrediente. Cu amestecul obtinut se umple cartofii si ii asezam intr-o tava unsa. Se rade deasupra branza sau cascaval si se pune putin unt pe fiecare. Se dau la cuptor sa se rumeneasca putin.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.