Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi umpluți cu legume
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 8 cartofi, 2 morcovi, 2 ardei grași, 300 g ciuperci, 100 g orez, 200 g mazăre, 100 g boabe de porumb, 2 cepe, 2 căței de usturoi, 150 g cașcaval, sare, piper, ulei, pătrunjel, sfeclă roșie, varză roșie, varză albă.

Mod de preparare: Cartofii se fierb 20 de minute. Se scot din apă, se lasă să se răcească, apoi se curăță de coajă.
Morcovii se curăță de coajă și se taie în cubulețe, cepele și usturoiul se toacă mărunt. Ciupercile curățate se taie în jumătăți, ardeii grași, în cubulețe.
Se încinge ulei într-o cratiță și se adaugă legumele tocate. Se călesc cinci minute și se pun boabele de mazăre și orezul spălat. Se condimentează cu sare și piper, se călesc până când orezul este sticlos și se toarnă apă cât să depășească orezul cu două degete.
Când orezul și legumele sunt fierte, se adaugă boabele de porumb și se mai lasă să fiarbă cinci minute.
Se presară pătrunjel tocat, se amestecă și, cu această compoziție, se umplu cartofii fierți.
Se rade deasupra cașcaval, se așază cartofii într-o tavă unsă cu ulei și se introduc pentru zece minute în cuptor.
Se servesc cu salată din sfeclă, varză albă și varză roșie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.