Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi țărănești cu șunculiță

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 800 g cartofi, 150-200 g șunculiță țăranească sau kaiser sau orice alt mezel afumat care să aibă și grăsime, 2 cepe, 2 ardei grași, 2 roșii, sare, piper, Vegeta.

Mod de preparare: Se taie cartofii rondele și se spală bine. Se taie șunculița, ceapa, ardeiul și rosiile decojite.

Se adaugă condimentele și se amestecă bine. Se așează în tavă, fără a se adăuga nici un pic de apă. Se acoperă cu folie de aluminiu și se pune la cuptor 30-40 min.

Când sunt încă fierbinți, se poate rade cașcaval și se poate adăuga verdeață tocată, după gust.

Se pot servi ca atare sau ca garnitură la friptură.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.