Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi țărănești (I)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 16 cartofi mijlocii, slănină, sare, piper, 10 căței de usturoi, ulei, smîntînă.

Mod de preparare: Cartofii spălați și curățați se taie în două (pe lung) și se scoate miezul. Se pun într-o tavă unsă, se sărează, se piperează și în fiecare scobitură se pune cîte o bucățică de slănină și o parte din miezul de cartofi tăiat bucățele. Se acoperă tava cu folie de aluminiu și se dă la cuptor 20-30 de minute. Între timp, se zdrobește usturoiul, se pune sare după gust și se amestecă cu cîteva linguri de ulei pînă iese o pastă ca maioneza, adaugîndu-se smîntîna după gust. Se toarnă apoi peste cartofii calzi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.