Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi cu ceapă (I)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, o ceapa de marime mijlocie, 50 g unt sau alta grasime, sare.

Mod de preparare: Cartofii de marime mijlocie, bine spalati, se fierb in coaja, se scurg si, cind s-au mai racorit putin, se curata si se taie in cuburi. Intr-o cratita, ceapa, taiata marunt, se caleste cu grasimea, la foc mic, pina scade apa pe care o lasa si devine lucioasa, fara sa se rumeneasca.Se adauga apoi cartofii, se presara o lingurita rasa cu sare fina, amestecindu-se bine pina cind se infierbinta.
Se servesc ca garnitura la fripturi, chiftele, cirnati etc. In felul acesta, se pot intrebuinta cartofii fierti in coaja care au ramas de pe o zi pe alta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.