Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cartofi copți cu sos de muștar
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 5 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 20 de cartofi, 3 căței de usturoi, 2 linguri ulei, boia dulce după gust, sare, piper.
Pentru sos: 2 gălbenușuri, 1 borcan de muștar (270 g), 2 lingurițe zahăr, 2 linguri oțet, sare, ulei, 1 legătură mărar.


Mod de preparare: Cureți cartofii, îi ungi cu ulei, îi așezi într-o cratiță sau o tavă. Adaugi usturoiul curățat și tăiat fin, sare, piper. Presari pe fiecare cartof puțină boia și apă cât să cuprindă cartofii până la jumătate și-i dai la cuptor pentru 45 de minute până devin aurii.
Sosul: Freci gălbenușurile cu un praf de sare, torni uleiul în fir ca la maioneză, apoi adaugi muștarul, zahărul, sarea, oțetul și mărarul tocat.
Aduci cartofii la masă îmbrăcați în sos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.