Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Carne porc înăbușită

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 800 g carne porc, o ceapă, un gogoșar, oțet, usturoi, pătrunjel, sare, ulei.

Mod de preparare: Se taie carnea de porc, între timp se prăjește ceapa tăiată fideluță. Când s-a călit ceapa se adaugă carnea și 2 linguri de oțet si se lasă să fiarbă la foc mic (înăbușită). Când carnea e aproape fiartă, se adaugă un amestec din usturoi, pătrunjel, gogoșar.
Se servește cu piure de cartofi și castraveți murați.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.