Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Carne de porc cu varză (I)

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg carne de porc, 1-2 verze, 3 linguri grăsime, 2-3 cepe, 2-3 linguri bulion, sare, piper boabe.

Mod de preparare: Se prăjește carnea. Separat, se mai prăjesc ți 2-3 cepe. Se taie varza fideluță. Se adaugă varza, carnea, câteva boabe de piper, bulionul și puțină sare. Se mai adaugă apă sau zeamă de varza.

Se dă la cuptor să fiarbă înăbușit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.